Първоначално публикувано от plamenp59
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подарявам части за 164....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от mitaka2700 Покажи съобщениеТърся работещо реле за мигачите за 164 супер.Ако му се намира на някой,моля на ЛС.
Comment
-
Здравейте,колеги.Търся си дръжка,външна за шофьорската врата.Колата е 164-ка,95 набор суперка.Ако някой има да пише лично или на телефон 0896690588.Горе-долу ми е спешно да си издиря такава.Fiat Tipo`93г - EX
Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection
Comment
-
Ако някой има онази малка пластмаса която седи на дръжката на предната врата (тази в която влиза жилото [от към тапицерията]) да свирка - или ако някой има идея как да я направя с подръчни материали също, ще съм много благодарен.Alfa Romeo 164 2.0 TS Super
sigpic
Comment
-
Здравейте нова съм в клуба и виждам че има много полезна тема карам си алфичка 164 v6 турбо 94 година съвсем скоро ще кача снимки та по темата за сега по двигателя не ми трябват части но ми е нужна една пластмаса която се намира точно пот предното стъкло по цялата дължина на таблото е и се е напукала цялата заради климатика много ще съм благодарна ако някой я има и е здрава а също така и амортесиорите които държат предния капак отворенблагодаря ви предварително ако ви се намира нещо от нещата които търся.
Last edited by alfa_romeo_164; d.m.y г., 03:42.Alfa Romeo 164 V6 TB 201 Hpsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениена моята всичко и е здраво, и скоро може да се продава
Ако успееш да я вадиш здрава ще говорим .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеАко успееш да я вадиш здрава ще говорим .Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
Comment